17-04 | Dordrecht | Maak je eigen flock folie illustratie bij Concept Store

KoenArchive

Flock on t-shirt
Zondag 17 april
Van 13.00 tot 16.00u
Concept Store Dordrecht, Voorstraat 396
Inschrijvingen: In de Concept Store Dordrecht of stuur een email naar contact@Indie-ish.nl

Flock folie is een folie met een zachte velvetachtige textuur dat je kunt snijden in ieder gewenste vorm. Het is een eenvoudige en leuke manier om je eigen ontwerp op een T-shirt of tas te maken!

Voor mijn illustraties maak ik gebruik van verschillende ambachtelijke technieken waaronder het snijden van papier en folie.
Tijdens de workshop neem ik je mee in mijn wereld van verbeelding en laat ik je zien hoe je zelf een leuk ontwerp kunt maken! Samen gaan we een tekening maken, het ontwerp uitsnijden en op je eigen T-shirt of tas strijken.
Alle materialen die je nodig hebt zijn aanwezig tijdens de workshop.
Dit natuurlijk onder het genot van een goed kopje koffie of thee en iets lekkers.

Ter voorbereiding vraag ik je om een T-shirt of een ander katoenen item mee te nemen en alvast na te denken over je eigen ontwerp. Je kunt natuurlijk ook wat leuke plaatjes meenemen die je wilt gebruiken. Ook neem ik mijn eigen boeken mee waardoor je je kunt laten inspireren.

Voor meer informatie: http://www.indie-ish.nl/workshop/dordrecht-flock-folie-17-april

  • Flock folie merel
  • Flock folie tas
  • merel close up