19-03 | Delft | Bootcamp van paper cut tot zeefdruk

KoenArchive

Zeefdruk Paper cutZaterdag 19 maart 2016
Van 10.00u tot 17.00u.
Bij Attelier indrukwekkend, Achterom 94, Delft.
Inschrijven: In de winkel van Grafisch Atelier Indrukwekkend of stuur een e-mail naar info@atelierindrukwekkend.com.
Inschrijven: http://www.atelierindrukwekkend.com/#!inschrijfworkshops/ch1m

Tijdens de bootcamp ‘van paper cut tot zeefdruk’ neem ik je mee in mijn belevingswereld en laat ik je kennis maken met het snijden van papier en het zeefdrukken van paper cuts.

Ik maak gedetailleerde paper cuts van Flora en Fauna die krachtig van lijn zijn en laat me inspireren door de natuur en de kleuren van de jaren ’50. 


De bootcamp bestaat uit twee onderdelen. In de ochtend, dagdeel 1, ga je leren papier snijden. Het maken van een paper cut heeft iets magisch… uit 1 vel papier tover je na deze ochtend een fragiele en flinterdunne illustratie. De lijnen die je creëert met het snijden van papier zijn nooit het zelfde en verrassend van vorm.
Ik zal je het werk laten zien van een aantal hedendaagse paper cut artists, en leg je de techniek van het papier snijden uit in een paar eenvoudige stappen, hierna ga je je eigen paper cut ontwerpen en snijden.

In de middag, dagdeel 2, ga ik je leren zeefdrukken in één kleur. Stap voor stap zal laten zien hoe je van een paper cut een zeefdruk maakt. Je gaat de paper cut direct op de zeef belichten, verf mengen en afdrukken. Aan het einde van de bootcamp ga je naar huis met je eigen paper cut en een aantal zeefdrukken.

Voor deze bootcamp heb je geen tekenervaring nodig. Beginners en gevorderden zijn welkom!

De bootcamp is een geheel verzorgde dag inclusief materialen, lunch en een goed kopje koffie, thee en lekkers.

Voor meer informatie: stuur een e-mail naar info@atelierindrukwekkend.com.
Voor meer informatie: http://www.atelierindrukwekkend.com/#!inschrijfworkshops/ch1m.