25-02-17 | Antwerpen | Workshop paper cut bij Het Atelier Van Eva V

KoenArchive

Zaterdag 25 februari 2017
Van 13.00u tot 16.00u.
Bij Het atelier van Eva V., Zegelstraat 5, 2140 Antwerpen
Inschrijven: http://hetateliervanevav.tictail.com/product/workshop-papercutting-met-loes-van-oosten-zaterdag-25-februari

Het maken van een paper cut heeft iets magisch… uit één vel papier tover je na deze workshop een fragiele en flinterdunne illustratie. De lijnen die je creëert met het snijden van papier zijn nooit het zelfde en verrassend van vorm.

Tijdens de workshop paper cut laat ik je kennis maken met het snijden van papier en neem ik je mee in mijn fascinatie voor de vormen en patronen uit de natuur. Ik zal je het werk laten zien van een aantal hedendaagse paper cut artists en leg ze je de techniek van het papier snijden uit in een paar eenvoudige stappen. Je zult versteld staan van de fijnheid van het resultaat!

Voor deze workshop heb je geen tekenervaring nodig, het is voor beginners én gevorderden uitdagend! Ter inspiratie neem ik mijn eigen collectie boeken mee.
Je hoeft niets mee te nemen, niets op te ruimen en gaat naar huis met een eigen paper cut.

Deze workshop is inclusief materialen, koffie of thee en iets lekkers.

Voor meer informatie stuur een e-mail naar eva@dewenkbrauwerij.be.
Voor meer informatie: http://hetateliervanevav.tictail.com/product/workshop-papercutting-met-loes-van-oosten-zaterdag-25-februari.

Butterfly
Butterfly
Have faith
Hazelaar