30-04 | Enter | Workshop paper cut bij Wil ik ook

SlakZaterdag 30 april 2016
Van 13.00u tot 16.00u.
Bij “Wil ik ook”, Rijssenseweg 8, Enter .
Inschrijven: In de winkel van “Wil ik ook” of stuur een e-mail naar hallo@wilikookshop.nl.

Het maken van een paper cut heeft iets magisch… uit één vel papier tover je na deze workshop een fragiele en flinterdunne illustratie. De lijnen die je creëert met het snijden van papier zijn nooit het zelfde en verrassend van vorm.

Tijdens de workshop paper cut laat ik je kennis maken met het snijden van papier en neem ik je mee in mijn fascinatie voor de vormen en patronen uit de natuur. Ik zal je het werk laten zien van een aantal hedendaagse paper cut artists en leg ze je de techniek van het papier snijden uit in een paar eenvoudige stappen. Je zult versteld staan van de fijnheid van het resultaat!

Voor deze workshop heb je geen tekenervaring nodig, het is voor beginners én gevorderden uitdagend! Ter inspiratie neem ik mijn eigen collectie boeken mee.
Je hoeft niets mee te nemen, niets op te ruimen en gaat naar huis met een eigen paper cut.

Deze workshop is inclusief materialen, koffie of thee en iets lekkers.

Meer informatie over deze workshop vind je in de winkel van winkelnaam of stuur een e-mail naar hallo@wilikookshop.nl.

Hazelaar
Have faith
Butterfly