Marjolein Rooijmans over workshop paper cut

KoenTestimonials-nl

Ik heb in april 2016 een paper cut workshop paper en in mei een workshop stempels & kroontjes pen tekenen gevolgd. De workshops zijn heerlijk. Loes geeft op een hele fijne manier les. De lessen zijn goed voorbereid.
Loes heeft veel oog voor details en dat zie je terug bij de presentatie van de materialen op tafel en de manier waarop ze de les heeft opgebouwd. Om een voorbeeld te noemen, de papieren die we gebruikten zaten in een mooi plastic hoesje. Het zijn dit soort kleine details die je een welkom en warm gevoel geven.
Ook de opbouw van de les was fijn. Hierdoor kan je gemakkelijk de innerlijke criticus los laten. En dat is heel fijn bij een creatieve workshop. πŸ˜„ Want je wilt uiteindelijk ook graag iets moois mee naar huis nemen.
Na de workshop kan je zelf thuis goed aan de slag. Wat ik ook leuk vind is dat je bij paper cut leert om veel meer naar de lijnen van je tekening te kijken. Bij stempels maken krijg je weer een hele andere kijk op vormen en hoe je die kunt gebruiken in illustraties.
Kortom, een kadootje πŸŽ‰