Rahana Razack over workshop block printen

In oktober 2015 heb ik met heel veel plezier aan een workshop “stempels maken” bij Loes van Oosten mee gedaan! Sowieso bewonderde ik de dingen die zij maakt al via Facebook. En toen ik deze workshop voorbij zag komen wist ik meteen, dit moet ik doen! Toen ik mij had opgegeven werd ik nog enthousiaster toen ik zo een leuke bevestigingsmail ontving van Achtung! Baby. Het was een hele leuke workshop op een prachtige makkelijk te bereiken locatie. Wat ik fijn vond is dat Loes zo hartelijk is waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Het was een gezellig klein clubje. Fijn dat de groep niet te groot was, waardoor we veel persoonlijke aandacht konden krijgen. Ook kregen we alles wat we nodig hadden en het was van te voren al duidelijk wat we zelf mee moesten brengen. Ook werden we verwend met lekkers. 🙂 Het enthousiasme van Loes en de andere deelnemers maakte dat ik het nog leuker vond! Ik heb weer nieuwe dingen geleerd en ideeën opgedaan! Loes van Oosten inspireert mij om mijn creativiteit te (durven) gebruiken!